5 - Michelle Ullestad_credit_Synne Sofi Bønes.jpg

Michelle Ullestad spilte på Ekspedert fredag 18, og returnerer til bygden vår i juli!

 

Hun er for tiden listet på P3 med låten Pant på hjerter, men har vært mye spilt på kanalen det siste året blant annet med hits som Sol, og Emilie som ble Ukas låt på P3 og som i januar var Månedens Urørt på samme stasjon.  

 

Michelle Ullestad trekkes av bransjen frem som en av de aller mest spennende artistene på vei opp. I høst hadde hun også låten Tåpelig listet på P3, og konserten hennes på den viktige bransjefestivalen Vill Vill Vest er allerede sagnomsust, og trillet en sekser på terningen hos BT. Konserten var stappfull og folk sto i lange køer utenfor venuen en time før konserten startet. Mange måtte også gå slukøret hjem da de innså at de ikke fikk plass.

 

Nylig har hun spilt konserter både i Oslo og Trondheim, også disse har vært i nærheten av utsolgt og tilbakemeldingene har vært overveldende.

 

Michelle Ullestad er virkelig en ny spennende artist og låtskriver som man skal holde øye ved fremover innen norsk pop. Hun er usedvanlig god på tekst, og skriver låter med ærlig tolkninger og beskrivelser av livets mange utfordringer. Hun skriver på en måte som treffer, treffer deg rett i hjertet og er ikke redd for å gi av seg selv. Sjeldent ser vi artister med en så sterk evne til å formidle sine såreste og vanskeligste tanker på en så treffende og medmenneskelig måte.

 

Våren 2021 slapp hun EPen Det var litt mørkt der en periode for så å vise frem sin lysere motside med de siste singlene, og når hun kommer til Morellfestivalen har hun med seg både lys og mørke i bagasjen.

Michelle Ullestad

Høyr deg opp